Pristatymo kaina - 0€
Valentino dienos naktinukų kolekcija

Klientų pageidavimu - Valentino dienos Armani šilko naktinukai

Džiaugiamės galėdami pranešti apie naują nuostabios raudonos spalvos Valentino dienos moteriškų naktinukų kolekciją. Kolekcija pagaminta iš prabangaus ir sodraus Armani šilko, kuris garsėja savo švelnumu ir patogumu. Meilės kolekcija puikiai tinka tiek ypatingai progai (pavyzdžiui romantiškam vakarui su mylimuoju), tiek ypatingai nuotaikai, kai norisi pasijausti ryškia, stipria, seksualia ir savimi pasitikinčia. Kolekcijoje rasite kelių dizainių naktines sukneles, palaidinės bei šortų komplektą bei fantastiškus chalatėlius.

Kodėl Armani šilkas?

Armani šilką pasirinkome dėl jo unikalių savybių, išskiriančių jį iš kitų medžiagų. Iš Italijos mados pasaulio kilęs "Armani Silk" simbolizuoja eleganciją, rafinuotumą ir nepriekaištingą meistriškumą.

Prabangi šio dirbtinio šilko tekstūra neįtikėtinai švelni odai, todėl naktinukus malonu dėvėti. Lengvumo dėka jie gražiai krinta ir išryškina natūralų siluetą.

Vienas iš pagrindinių Armani šilko privalumų - pralaidumas orui. Jis leidžia geriau cirkuliuoti orui, todėl visą dieną ir naktį išlieka vėsus ir patogus. Nepaisant švelnios išvaizdos, medžiaga yra patvari ir ilgaamžė.

Be to, šis audinys yra hipoalerginis, todėl puikiai tinka jautrią odą ar alergiją turintiems žmonėms. Štai kodėl renkamės Armani šilką - tai ne tik mada, bet ir komfortas bei gera savijauta.

Tikime, kad savo klientams galime pasiūlyti tik tai, kas geriausia. Su mūsų Armani šilko naktinukų ir chalatų kolekcija siūlome itališkos prabangos dvelksmą, kuriuo galėsite mėgautis kiekvieną dieną.

Armani šilkas yra hipoalerginis, todėl puikiai tinka jautrią odą ar alergiją turintiems žmonėms. Štai kodėl renkamės Armani šilką - tai ne tik mada, bet ir komfortas bei gera savijauta.

Kaip prižiūrėti Armani šilką?

Audinį galima skalbti rankomis ir skalbimo mašinoje. Jei norite skalbti mašinoje, pasirinkite subtiliausią ciklą.
Kad audinys būtų minkštas ir lygus, naudokite skalbinių minkštiklį.
Rekomenduojamas minimalus gręžimas, geriau išdžiovinkite gaminį ant rankšluosčio.
Medžiaga turi būti lyginama žemiausioje temperatūroje, naudojant „šilko“ režimą. Galima naudoti garų lygintuvą.
Džiovinant gaminį būtina vengti tiesioginių saulės spindulių, taip pat nenaudokite šildymo prietaisų.
Kabindami rūbus ant pakabų, užtikrinsite, jog audinys labai nesiglamžys.

Valentino kolekciją sudaro:

Armani šilko kolekciją moterims sudaro kelių dizainų bei spalvų naktinukai bei chalatai moterims.
Visą kolekciją galite rasti ČIA:

Valentino dienos naktinukų kolekcija

Armani šilko naktinukai:
- V formos iškirpte,
- laisvo kritimo priekine dalimi (kaip pavaizduota nuotraukoje),
- palaidinės ir šortų komplektas.

Armani šilko chalatukai:
- su nėrinukais arba be jų.

Armani šilko chalato ir naktinukų komplektas.

©JulyJuly
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram